valută:
Acasă ::  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Livrare

Suntem capabili de a plasa comanda aproape oriunde în lume, cu DHL. Toate achizițiile efectuate online, sunt de obicei livrate în termen de 1-2 zile și ar trebui să ajungă pe țara în care clientul trăiește în termen de 5-7 zile lucrătoare. Cu toate acestea, în cazul în care locuiți în zonele mai rurale, poate dura mai mult. comenzi internationale poate avea loc prin vamă, din păcate, aceste tipuri de întârzieri tind să fie în afara controlului dar putem oferi asistență în aceste probleme.

Comanda Anulare

Aveți posibilitatea, pentru orice motiv, a anula o comandă în termen de șase ore de la cumpărare, înainte ca bunurile livrate efectiv și de a primi o rambursare completă. Anularea ordinului trebuie să fie făcută în scris, citând numărul comenzii. Acest lucru este adesea trimis prin e-mail la bunuri de servicii pentru clienți Servicii au fost deja trimise înainte de anulare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și vă cer să vină înapoi cu adresa în termen de 14 zile.

Retur sau comerț

Acceptăm doar trei motive pentru returnare sau schimb, dimensiune greșită; elemente de livrare greșite; articole prezintă defecte. Dacă ați primit un produs greșit sau chiar produse cu defecte, vă rugăm să ne informați în termen de 1-2 zile de la primirea produselor pentru a beneficia de un profit sau comerț. Dacă nu ne furnizați o notificare promptă disponibilă, nu vom autoriza sau de returnare dumneavoastră comerciale. Pentru a primi autorizație pentru o întoarcere, vă rugăm să ne contactați pentru a avea pentru a obține un motiv de returnare. Toate articolele trebuie să fie returnate în noi, unworn și nespălat condiție. Practic, trebuie să fie încă atașată toate etichetele originale. Dacă returnați un produs fără autorizație pe care o acceptă nici o întoarcere sau de restituire. daune fizice cauzate unei proprietăți de către consumator nu afectează această politică. Livra înapoi de cel mai bun mod, astfel încât să putem avea rapid și apoi a rezolva această problemă.

Contacteaza-ne

Dacă aveți orice problemă a acestei politici, vă rugăm să ne contactați.

adidas online

Copyright © 2020 www.downtosize.net. Powered by adidas online
IP-ul dumneavoastra este: 34.200.218.187     adidas online , adidas originals , adidas boost , adidas climacool , adidas stan smith , adidas neo , adidas outlet